"office cloud"
 

outsourcing - hvorfor det?

Få store besparelser med outsourcing

Din virksomhed kan opnå besparelsespotentialer på op imod 35 % ved at outsource fx virksomhedens administration til en ekstern partner. Der er et enormt potentiale for effektivisering og reduktion af omkostninger, hvis en virksomhed skaber overblik og tager et strategisk valg om at outsource sin administration og andre typiske ikke-kerneydelser. Udover kontante besparelser sikrer virksomheden sig, at det er specialister med kernekompetencer inden for det aktuelle område, som står for ”driften”.

 

Øget fokus på kerneforretningen

Efter finanskrisen er der i dag en klar tendens blandt mange virksomheder til at have fokus på at dyrke egne styrker og til at styrke kernekompetencer. Virksomheder har i dag øget fokus på strategisk styring og målbarhed af de aktiviteter, virksomheder selv håndterer. De områder, der kan klares bedre og mere effektivt af eksterne specialister, bliver derfor oftere og oftere outsourcet.

 

Hvorfor outsourcer stadig flere og flere virksomheder?

Et stigende antal danske virksomheder vælger outsourcing som et redskab til at koncentrere deres ressourcer om virksomhedens kernekompetencer og reducere mængden af administrative opgaver. Typiske årsager til hvorfor virksomheder i dag vælger outsourcing er:

 

·         Den eksterne leverandør har ekspertisen (37 %)

·         Det sparer tid og ressourcer (34 %)

·         Vi mangler viden/ressourcer (20 %)

·         Vi har ikke tid selv (15 %)

·         Det er nemmere (14 %)